-  Dakisolatie

Het dak is de grootste warmte verliezer van uw huis. Er zijn verschillende manieren om platte daken te isoleren. In de vaktermen spreken we ook wel van een koud dak, dat wil zeggen dat de isolatielaag zich aan de binnenzijde van het dak bevindt en de dakconstructie aan de buitenkant zit. Bij een warm dak zit de dakconstructie aan de binnenzijde van de isolatie. Ook bestaat het omgekeerde dak, dat houdt in dat de isolatie op de dakbedekking ligt mits uw dak sterk genoeg is om het gewicht te dragen.Isolatie van een plat dak door Van der Ree Dakbedekking betekent behoud van temperatuur, minder last van tocht en geluidsoverlast. Bespreek met ons de mogelijkheden.

-  Lood- en zinkwerk

Wanneer lood versleten is en toe is aan vervanging bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervangen het lood op een vakkundige manier door het lood compleet uit de muur te halen en het nieuwe lood omhoog te zetten in de binnen spouw, vervolgens voegen wij het af en kloppen het aan.

Of het nu gaat om het herstellen of vernieuwen van zinken goten. Alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis verzorgen wij bijvoorbeeld: dakkapellen, luifels, zinken zijwangen, kilgoten, dakgoten, hemelwaterafvoeren. Ook verzorgen wij complete zinken (roeven)daken.

- Stalen dakpannen

Stalen dakpanelementen combineren het uiterlijk van echte dakpannen met een zeer laag eigen gewicht.Stalen dakpannen blinken uit in flexibiliteit. Het materiaal kan volledig aangepast worden aan de omgeving waarin het geplaatst wordt. Door het lage gewicht van de dakpanelementen zijn zij tevens zeer geschikt voor toepassing op een lichte dakconstructie zoals bijvoorbeeld tuinhuizen of blokhutten. Stalen dakpannen vormen eveneens een ideale vervanging van eventuele bestaande dakpannen.

- Kappen en trimmen

Afwerking van de dakrand is veelal de kroon op, of eerder rond het werk. Vaak is de dakrandafwerking het enige dat zichtbaar is van het stukje vakwerk. Daarom zou het dan ook zonde zijn om zo’n mooi stukje vakwerk te besluiten met een simpele randafwerking. De meest voorkomende afwerking van dakranden is uiteraard aluminium daktrim. Andere mogelijkheden zijn kraallatten en afdekkappen.

Ook de kunststof boeilijsten zitten bij ons in het assortiment. Vaak na jaren zijn de houten boeilijsten niet mooi meer of zelfs vergaan, bijvoorbeeld op de schuur. In de vorige zomers heeft u zich misschien stiekem geirriteerd aan de staat van deze boeilijsten. Met de kunststof boeilijsten van Van der Ree Dakbedekking zal deze irritatie voorgoed tot het verleden behoren.

 - Dakgoten

Een  goot is een langgerekte bakvormige of halfronde constructie, die tot doel heeft, het van het dak komende regen- en smeltwater op te vangen en af te voeren naar op bepaalde plaatsen aangebrachte verticale afvoerpijpen die aangesloten zijn dan wel uitkomen op de riolering, een regenton of een put. Een dakgoot voorkomt dat het regenwater direct van het dak op de grond valt of tegen de gevel waait. Gebeurt dit wel, dan ontstaan op deze plek ongewenste gaten en plassen waarop een lekkage in uw woning kan volgen.

Lekt uw dakgoot of zijn uw dakgoten toe aan vernieuwing ? Kies dan bijvoorbeeld voor onderhoudsvrije EPDM gootbekleding  EPDM rubberbekleding is de ideale vervanger van het traditionele zinkwerk van uw dakgoot

- Lichtkoepels en straten

Lichtkoepels en lichtstraten zijn goede mogelijkheden om op een natuurlijke wijze daglicht te krijgen in uw woning, garage of bedrijfspand. Het aanbrengen van een lichtkoepel of lichtstraat is nauwkeurig werk. Het belangrijkste bij het plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat is de aansluiting naar het dakoppervlak. Om geen lekkage te krijgen is het van het grootste belang dat de naden tussen de reeds bestaande dakbedekking en de lichtkoepel waterdicht gemaakt worden. Dit geldt uiteraard ook voor bijvoorbeeld roosters, ontluchtingen of cv buizen. Van der Ree Dakbedekking is u hierbij graag van dienst.

                                       Voor zowel nieuwbouw als renovatie, voor bedrijven en particulieren

             Van der Ree Dakbedekking – Buitendijk 21 C – 3292 LA  Strijensas  - 06-12270599 – vdreedakbedekking@live.nl